Katalog tribala 1 Katalog tribala 2 Auto-moto brendovi
     
Kako zalepiti?
* Još nalepnica *
Majice
Kontakt
Besplatno
*Još 750 tribala*
*Traka za šoferku*
*Složi sam nalepnicu*
Firmopisanje vozila
Firmopisanje lokala
* Fotografije na platnu
Prijatelji sajta
 
Tell a Friend  
Tell a Friend  
 
 
 
Molimo Vas da pročitate sva pitanja!
Kako se lepe nalepnice i tribali? (klikni)
 
Gde sve mogu zalepiti nalepnicu?
Nalepnice-tribale i sve ostale proizvode od pvc vinila sa našeg sajta možete zalepiti na šoferku, vrata, prozor, branik, retrovizor, enterijer vozila, kao i na bilo koju staklenu, plastičnu i metalnu površinu na vozilu, medjutim to ne važi samo za vozila nego za sve predmete od stakla, plastike i metala. Npr. nalepnice možete zalepiti na staklo prozora vaše sobe.
 
Te nalepnice, jel` se prave od onih tapeta...?
NE. Nemaju nikakve veze sa bilo kakvim tapetama. Folije koje koristimo za izradu nalepnica-tibala su nameljene za lepljenje na staklene, metalne i plastične površine. Koriste se za auto grafiku, i dobro podnose klimatske uslove.
 
Šta su AT i ATA nalepnice-tribali?
AT nalepnice su tribali i isporučuju se kao komplet koji sadrži nalepnice za obe strane vozila, rakel i upustvo. ATA nalepnice uglavnom predstavljaju svetske auto-moto brendove i zanimljive ambleme iz sveta auto industrije, isporučuju se na jedan komad ili više u zavisnosti od želje kupca. Uz ATA nalepnice ne dolazi rakel i upustvo jer su ATA nalepnice uglavnom manjih dimenzija i vrlo se jednostavno lepe. Ukoliko kupac želi rakel mora to naglasiti (rakel je +150 din.) upustvo je besplatno ali se isto tako mora posebno zatražiti (sms, email ili poziv).
 
Kako izgledaju te nalepnice-tribali, šta je to?
Ukoliko niste do sada dolazili u kontakt sa nalepnicama za vozila ili niste sigurni kako izgledaju nalepnice koje možete poručiti putem ovog sajta, poslaćemo vam potpuno besplatan uzorak nalepnice. Klikni ovde za uzorak.
 
Koliko traju nalepnice?
Najviše zavisi od kvaliteta lepljenja, ali ako se samo malo potrudite i temeljno očistite površinu na koju se lepi dekorativna nalepnica, ne očekujte značajne promene sledećih 5 do 7 godina.
 
Kako da perem auto sa nalepnicama?
Isto kao i do sada, stim što ćete malo pažljivije prati površine sa nalepnicama, ako koristite perač pod pritiskom udaljite mlaznicu od nalepnica i neće biti problema.
 
Da li mogu sam da zalepim nalepnice?
Naravno da možete. Nalepnice koje poručite dolaze pripremljene za lepljenje sa detaljnim upustvom o tehnici lepljenja, takodje na našem sajtu u sekciji "nalepnice" nalaze se linkovi sa video instrukcijama.
 
Da li vi lepite nalepnice?
Lepimo ali ova usluga je trenutno ograničena na teritoriju Novog Sada. Sajt je zamišljen da pruža usluge izrade tribala kupcima širom Srbije koji bi sami lepili nalepnice.
 
Da li prema zakonu smem da zalepim nalepnice na bočne strane vozila?
Da, zakon dozvoljava da na levi i desni bok vozila zalepite šta god želite.
 
Ja posred vrata imam lajsnu, na šta će to da liči kada zalepim nalepnicu?
Tribali su tako osmišljeni da ne gube na vizuelnom smislu ako se zaseku tamo gde nailaze na lajsnu i nastave posle lajsne tako da se dobija utisak da tribal prolazi ispod lajsne i pri tome vaš tribal i dalje izgleda cool (kul). Takodje u galeriji možete pronaći tribal koji može da se postavi ispod ili iznad lajsne.
 
Jel` su ove nalepnice samo za opel astru, kao na slikama?
Naravno da nisu samo za opel astru, odgovaraju bilo kom vozilu, i prave se prema dimenzijama površine za lepljenje koje Vi date. Astra ja uzeta samo kao primer vozila.
 
Da li nalepnice oštećuju farbu auta?
Nalepnice ne prouzrokuju nikakva oštećenja na vozilu ili farbi, čak šta više površine pod nalepnicom su zaštićene od klimatskih uticaja i ogrebotina.
 
Da li se nalepnice mogu skinuti?
Nalepnice se vrlo jednostavno skidaju sa vozila, ovom prilikom možete koristiti medicinski benzin koji se nabavlja u bilo kojoj apoteci ili običan benzin.
 
Ja sam iz Niša, da li mogu dobiti nalepnice?
Naravno da možete. Nalepnice se šalju poštom u bilo koje mesto u Srbiji i stižu u roku od 2-3 dana po poručivanju. Troškovi poštarine su zanemarivi.
 

Postavi PITANJE

Ime i prezime

Ulica i broj

Kontakt telefon/mob

E-mail

Mesto/grad

Pitanje